Sessie instellingen

In de sessie instellingen binnen de Qooqie call tracking applicatie kun je twee dingen instellen:

• Een sessiefilter
  • Een sessiestopper

Dit doe je onder Instellingen > Sessie instellingen.

Sessie filter

Standaard meet het Qooqie-script iedere sessie op je website door. Maar komt er ook intern verkeer op je website? Dan wil je die sessies er misschien wel uit filteren. Zo voorkom je dat deze sessies invloed hebben op je data en een vertekend beeld opleveren. Vul in het sessiefilter één of meer IP-adressen in die je uit de data wil filteren.

Sessie stopper

Binnen je Qooqie-abonnement heb je een maandelijks aantal sessies afgesproken. Ga je hier overheen? Dan ontvang je hiervan achteraf een naverrekening. Dit kun je voorkomen door de sessiestopper in te schakelen. Je bepaalt zelf na hoeveel sessies de metingen stoppen. Vanaf dat moment is er geen dynamische nummeruitgifte meer, tot de eerste dag van de volgende maand.