Internationale telefoonnummers aanvragen

Call tracking nummers zijn standaard altijd Nederlandse telefoonnummers. Maar wil je call tracking inzetten voor een bedrijf of vestiging in het buitenland? Dan kan Qooqie ook internationale telefoonnummers voor je verzorgen.

Soorten telefoonnummers

Wij kunnen de meeste soorten Europese telefoonnummer voor je aanvragen. Buitenlandse mobiele telefoonnummers en servicenummers kunnen wij niet voor je aanvragen. Wil je een aanvraag in gang zetten? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon bij Qooqie. Datzelfde geldt als je een niet-Europees nummer wil aanvragen. Wij kijken dan graag voor je naar de mogelijkheden.

Voorwaarden

De voorwaarden om een buitenlands telefoonnummer aan te vragen verschillen vaak per land. Maar je moet altijd kunnen aantonen dat je bedrijf is gevestigd in het land waar je de telefoonnummers aanvraagt. Over het algemeen kan dit alleen met een bewijs van inschrijving in het handelsregister (KvK) van het betreffende land. En vraag je een lokaal buitenlands nummer aan dat bij een bepaalde plaats/regio hoort? Dan moet je bedrijf ook in die plaats/regio gevestigd zijn.