Gebruikersbeheer

Onder Instellingen > Gebruikersbeheer in de Qooqie call tracking applicatie kun je de volgende dingen doen:

• Nieuwe gebruiker uitnodigen
  • Gebruiker verwijderen
  • Rechten wijzigen
  • Wachtwoord resetten
  • Supportmedewerker tijdelijk toegang verlenen

Nieuwe gebruiker uitnodigen

1. Klik op de blauwe knop '+ Nieuwe gebruiker uitnodigen'.
  2. Vul de naam en het e-mailadres in van de nieuwe gebruiker.
  3. Kies onder 'Gebruikersbeheer' een van de volgende rechten:
    • Lezen en analyseren - Alle call tracking data is toegankelijk. Niet toegankelijk zijn Modules, Integraties en Instellingen. Ook kan de gebruiker geen campagnes toevoegen of wijzigen.
    • Beheerder - Alle onderdelen binnen de Qooqie-app zijn toegankelijk. Met deze rechten beheer je ook de overige gebruikers van het account en hun rechten.
    • Beperkt lezen en analyseren - Alleen call tracking data van specifieke campagnes is toegankelijk. Selecteer je deze rechten? Dan kun je linksonder de campagnes selecteren. Niet toegankelijk zijn Verkeersbronnen, Modules, Integraties en Instellingen.
  4. Geef met het schuifje aan of de nieuwe gebruiker een werknemer/eigenaar is. Zo ja, dan krijgt de gebruiker toegang tot gevoelige informatie, zoals gespreksopnames en telefoonnummers van bellers.
  5. Heb je alles ingevuld? Klik dan op 'Uitnodigen'. De nieuwe gebruiker krijgt nu een e-mail met een link om zijn/haar account te activeren.

Gebruiker verwijderen

1. Zoek de gebruiker op die je wil verwijderen en klik rechts op het minteken.
  2. Klik op 'Ok' om te bevestigen.

Rechten wijzigen

1. Klik op de naam van de gebruiker van wie je de rechten wil wijzigen.
  2. Selecteer onder 'Gebruikersbeheer' de nieuwe rechten. Een uitleg over de verschillende rechten lees je in de vorige alinea.
  3. Klik op 'Opslaan'.

Wachtwoord resetten

1. Klik op de naam van de gebruiker van wie je het wachtwoord wil resetten.
  2. Schakel aan de rechterkant het schuifje 'Mail wachtwoord reset' in.
  3. Klik op 'Opslaan'. De gebruiker ontvangt nu een e-mail met instructies om het wachtwoord te resetten.

Supportmedewerker tijdelijk toegang verlenen

Bij Qooqie helpen we je graag met technische vragen en waardevolle inzichten op basis van je call tracking data. Die data is en blijft van jouw organisatie en daar gaan we bij Qooqie zeer zorgvuldig mee om. Daarom hebben onze medewerkers niet automatisch toegang tot die data. Is dit wel nodig om je goed te kunnen helpen? Dan kun je de betreffende medewerker als volgt tijdelijk toegang verlenen:

1. Ga naar het kopje 'Support medewerkers' onderaan de pagina en selecteer de medewerker die je toegang wil verlenen.
  2. Zet een vinkje voor 'Toegang verlenen'.
  3. Selecteer de periode van toegang.
  4. Selecteer onder 'Gebruikersbeheer' de rechten die je hem tijdelijk wil geven.
  5. Klik op 'Opslaan'.