2. Voeg je klanten toe

Als je account is aangemaakt, kun je je klanten gaan toevoegen. Dit doe je als volgt:

1. Klik in de Qooqie call tracking applicatie onderin het menu op 'Nieuwe klant toevoegen'.
  2. Vul in de pop-up de gevraagde gegevens in. En klik op 'Opslaan'.

Let op dat je het juiste KvK-nummer gebruikt.
    Vul de domeinnaam van de website in zonder 'https://' en/of 'www.'.

3. Nu moeten de juiste werknemers van je klant nog toegang krijgen. Hoe je nieuwe gebruikers uitnodigt lees je in ons artikel over gebruikersbeheer

> ga verder