Oproepen verwijderen

Wil je een oproep verwijderen uit de Qooqie call tracking applicatie? Bijvoorbeeld omdat dit een testbelletje was, waarmee je je data niet wil vervuilen? Je doet dit als volgt:

1. Ga naar Oproepen > Overzicht.
  2. Selecteer de oproep(en) waarom het gaat (1) en klik op het vuilnisbakje (2).

Op deze manier verwijder je de oproep alleen uit de Qooqie-app. Heb je een koppeling gelegd, waardoor je call tracking data ook in een ander systeem terechtkomt? Dan blijft de oproep wel in dat systeem staan. Tenzij je deze actie uitvoert voordat de synchronisatie tussen beide systemen plaatsvindt.