Webhooks

Om de webhooks in te stellen dien je een aantal stappen te doorlopen:

Vanuit jouw eigen systeem krijg je een URL om deze in te stellen op de webhookpagina. dit is de URL endpoint.

Om deze gegevens te beveiligen wordt er soms voor gekozen om een API secret, Basic Auth gebruikersnaam en Basic Auth wachtwoord in te vullen. Als je hier geen gebruik van maakt, kun je zelf iets invullen.

Standaard worden de volgende webhooks gebruikt:

Basis leads - Dit omvat een telefoongesprek van een telefoonnummer die nog niet eerder heeft gebeld via een call tracking nummer. Daarbij belt deze persoon van naar een telefoonnummer die buiten de website om wordt gecommuniceerd, bijvoorbeeld een fysieke brochure.

Gemiste leads - Dit omvat een telefoonnummer die Wel of Niet eerder naar een call tracking nummer heeft gebeld. Daarbij kan deze persoon bellen naar een call tracking nummer die Wel of Niet op de website wordt gecommuniceerd.

Terugkerende leads - Dit omvat een telefoonnummer dat al eerder heeft gebeld naar een call tracking nummer. Deze persoon bevindt zich niet op de website.

Leads met sessieDit omvat een telefoongesprek van een telefoonnummer die nog niet eerder heeft gebeld via een call tracking nummer. Daarbij belt deze persoon tijdens een websitebezoek naar een telefoonnummer die op de website wordt gecommuniceerd.