6. Google Ads

Google Ads integreren

De verkeersbron Google Ads integreer je eenvoudig in de Qooqie call tracking applicatie:

1. Zorg ervoor dat je beheerdersrechten hebt voor het Google-account, en dat 'verificatie in 2 stappen' is ingeschakeld.
  2. Ga in de Qooqie-app naar Integraties > Google Ads.
  3. Klik op 'koppeling maken'.
  4. Selecteer in de pop-up het juiste Google-account en log in.
  5. Selecteer in de Qooqie-app het Google-account en klik op 'opslaan'.

Google Ads wijzigen

Wil je later je integratie met Google Ads wijzigen? Alleen de gebruiker die de oorspronkelijke integratie tot stand bracht kan dit doen.

> ga verder