Wat is mijn gebruikersnaam?

Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat je hebt ingevuld toen je je aanmeldde bij Qooqie.

Waarom ontvang ik de e-mail met verificatiecode niet?

Hiervoor zijn drie mogelijke oplossingen:

• Check de spambox in je e-mailprogramma.
  • Wacht een paar minuten.
  • Check het e-mailadres dat je bij je aanmelding invulde op juistheid.
  • Je hebt 'verificatie in 2 stappen' niet ingesteld met een code via e-mail, maar met de authenticator-app.

Waarom werkt de code uit de authenticator-app niet?

Hiervoor zijn twee mogelijke oplossingen:

• Heb je meerdere accounts binnen de authenticator-app? Check dan of je de juiste gebruikt.
  • Gebruik je Google Authenticator? Dan heeft deze app mogelijk de tijd niet goed gesynchroniseerd. Dit los je als volgt op:
    1. Ga op je mobiel naar het menu van Google Authenticator.
    2. Tik op Meer > Instellingen > Tijdcorrectie voor codes > Nu synchroniseren.
  • Je hebt 'verificatie in 2 stappen' niet ingesteld met de authenticator-app, maar met een code via e-mail.

Welke browsers ondersteunt Qooqie?

De Qooqie call tracking applicatie ondersteunt de volgende browsers:

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Safari
  • Firefox
  • Opera

Voor een optimale werking van onze app, adviseren wij je om de meest recente versie van je browser te gebruiken en dus alle beschikbare updates te downloaden. Internet Explorer ondersteunen wij niet. Dit is een verouderde browser, die is vervangen door Microsoft Edge.