Microsoft Advertising (Bing)

Microsoft Advertising is het online advertentieplatform van Microsoft. Voorheen was dit platform bekend onder de naam Bing Ads. Behalve op Bing, kun je hier ook adverteren op Yahoo! en AOL. Je call tracking data uit de Qooqie-app kun je ook integreren in Microsoft Advertising. Hierdoor vul je je online conversiedata aan met telefonische conversiedata.

Zo werkt het

Door de koppeling tussen Qooqie en Microsoft Advertising komt je call tracking data automatisch in Microsoft Advertising te staan als offline conversie.

Breng de koppeling tot stand

Maakt jouw organisatie gebruik van Microsoft Advertising? Dan breng je de koppeling als volgt tot stand:

1. Zorg er eerst voor dat in je Microsoft Advertising-account 'Auto Tagging' ingeschakeld is.
  2. Ga nu naar de Microsoft Advertising-pagina binnen de Qooqie-app.
  3. Kies een of meer accounts die je aan Qooqie wil koppelen en klik op 'Opslaan'
  4. Vul je inloggegevens in van Microsoft Advertising.
  5. De koppeling met Microsoft Advertising is aangemaakt en offline conversies komen vanaf nu automatisch in je account te staan.