Oproepnotificaties

Binnen de module 'Oproepnotificaties' kun je instellen wie van welk soort oproepen een notificatie via e-mail ontvangt. Je kunt bijvoorbeeld van iedere gemiste oproep een notificatie ontvangen, zodat je deze persoon kunt terugbellen. Of je kunt van bepaalde oproepen automatisch de gespreksopname in je mailbox ontvangen .

Oproepnotificatie instellen

Oproepnotificaties stel je als volgt in binnen de Qooqie call tracking applicatie:

1. Ga naar Modules > Oproep notificaties.
  2. Schakel oproepnotificaties in.

3. Om een nieuwe notificatie in te stellen, klik je op 'Toevoegen'.
  4. Vul in de pop-up het e-mailadres in waarvoor je een notificatie wil instellen en klik op 'Opslaan'. Het e-mailadres verschijnt nu in het overzicht.
  5. Stel nu alle details van de notificatie in:

• Campagne/verkeersbron - Selecteer hier vanuit welke campagne(s) en/of verkeersbron(nen) je een notificatie wil ontvangen.
    • Bestemming - Selecteer hier voor welke bestemming (vestiging/afdeling) je een notificatie wil ontvangen.
    • Oproepen - Selecteer dit als je een notificatie wil ontvangen van aangenomen oproepen.
    • Gemiste oproepen - Selecteer dit als je een notificatie wil ontvangen van gemiste oproepen.
    • Bijlage - Heb je de module 'Call recording' ingeschakeld? Dan kun je van de geselecteerde oproepen de gespreksopnames als bijlage meegestuurd krijgen.
    • Taal - Hier selecteer je de taal waarin de notificatie verzonden moet worden.
  6. Is de notificatie ingesteld? Klik dan op 'Opslaan'.

Oproepnotificatie wijzigen of verwijderen

Oproepnotificaties kun je ook weer eenvoudig wijzigen of verwijderen. Wijzigen werkt op dezelfde manier als toevoegen. Pas de gewenste details van een notificatie aan en klik op 'Opslaan'. Wil je een notificatie verwijderen? Klik dan op 'Verwijderen' en nogmaals op 'Verwijderen' om te bevestigen.