Terugkerende bellers

Sommige klanten of leads bellen vaker dan één keer. Maar als ze telefonisch converteren, doen ze dat vaak maar tijdens één van deze telefoongesprekken. Het is dus goed om in je data onderscheid te kunnen aanbrengen tussen unieke en terugkerende bellers, In de Qooqie call tracking applicatie hebben we dit als volgt inzichtelijk gemaakt:

  • Unieke oproepen in het dashboard. In onderstaand voorbeeld zie je dat 54 van de 120 oproepen van unieke bellers waren. Van deze 120 oproepen waren er dus 66 afkomstig van terugkerende bellers.   

    image-1630660208633.png

  • Terugkerende bellers in het oproepenoverzicht. Per oproep zie je hier of het een terugkerende beller is of niet.                                                                                                                

    image-1630660374909.png

Wat zijn terugkerende bellers precies?

Ons systeem identificeert bellers als 'terugkerend' in drie situaties:

  • Iemand belt (binnen de ingestelde termijn) nogmaals, met hetzelfde telefoonnummer naar hetzelfde call tracking nummer.
  • Iemand belt (binnen de ingestelde termijn) nogmaals, met hetzelfde telefoonnummer naar hetzelfde call tracking nummer, zonder actieve sessie. De beller zit dan dus niet op je website, maar heeft het call tracking nummer opgeslagen.
  • Iemand belt (binnen de ingestelde termijn) nogmaals, met hetzelfde telefoonnummer naar hetzelfde call tracking nummer, maar mogelijk vanuit een andere verkeersbron/campagne.