Dashboard - overzicht

In het dashboard staan verschillende statistieken over de via Lead Automation gegenereerde oproepen. Je vindt het dashboard eenvoudig via het menu aan de linkerkant. Maar wat betekenen al die statistieken? Hieronder lees je er alles over.

LA - menu - dashboard.png

Het dashboard bestaat uit drie tabbladen:

  • Overzicht: hier vind je de statistieken op basis van alle oproepen.
  • Bestemmingsnummer: hier vind je de statistieken, uitgesplitst per bestemmingsnummer.
  • Groepen: hier vind je de statistieken, uitgesplitst per groep. 

Hieronder lees je alles over de inhoud van het eerste tabblad, 'Overzicht'.

Oproepen totaal

Hier zie je het totaal aantal door Lead Automation gegenereerde oproepen van deze maand. Het percentage daaronder geeft de groei/krimp aan ten opzichte van vorige maand. Sta je met je muis op het aantal? Dan zie je ook het absolute aantal oproepen van vorige maand.

image-1646748205731.png

Oproepen succesvol

Dit is het aantal oproepen dat succesvol tot stand is gekomen via Lead Automation. Bij deze oproepen heeft er dus daadwerkelijk een gesprek plaatsgevonden tussen een lead en jouw organisatie. Het percentage daaronder geeft de groei/krimp aan ten opzichte van vorige maand. Sta je met je muis op het aantal? Dan zie je ook het absolute aantal succesvolle oproepen van vorige maand.

image-1646749419866.png

Reactietijd gemiddeld

De gemiddelde reactietijd is het aantal seconden dat gemiddeld zit tussen het gewenste contactmoment (direct, of een door de lead gekozen moment in de toekomst) en het daadwerkelijk tot stand komen van het gesprek. Het percentage daaronder geeft de groei/krimp aan ten opzichte van vorige maand. Sta je met je muis op de reactietijd? Dan zie je ook de gemiddelde reactietijd van vorige maand.

reactietijd.png

Gespreksduur gemiddeld

Dit is de gemiddelde tijdsduur in seconden van de oproepen van deze maand. Het percentage daaronder geeft de groei/krimp aan ten opzichte van vorige maand. Sta je met je muis op de gespreksduur? Dan zie je ook de gemiddelde gespreksduur van vorige maand.

image-1646751105796.png

Belpogingen gemiddeld

Hier zie je hoeveel belpogingen er gemiddeld nodig zijn om succesvol een verbinding tot stand te brengen.

image-1646754499828.png

Oproepen

In dit diagram zie je een uitsplitsing van het totaal aantal oproepen. Zo zie je in één oogopslag welk aandeel succesvol, intern geweigerd, geweigerd/gemist door leads, of intern gemist is.

 

Reactietijd

Hier hebben wij het aantal oproepen gegroepeerd per reactietijd. Hierdoor krijg je eenvoudig meer inzicht in je reactietijden.

image-1646993122426.png

Gespreksduur

Hier is het aantal oproepen gegroepeerd per gespreksduur. Zo krijg je meer inzicht in de gespreksduur.

image-1646993305986.png

Dagen

In dit overzicht zie je per dag het aantal oproepen per status. Zo zie je snel bepaalde afwijkingen, zoals een minder goede bereikbaarheid op een bepaalde dag in de week.

image-1646995139183.png

Tijdstippen

Wil je zien op welke tijdstippen de meeste oproepen ingepland worden, en of die ook succesvol tot stand komen? Dat ontdek je eenvoudig in dit overzicht.

image-1646995717810.png