Live oproepen

'Live oproepen' is een tool binnen de Qooqie call tracking applicatie waarin de oproepen live binnenkomen. De gebruiker ziet direct vanuit welke verkeersbron en campagne iemand belt. Je komt er via Oproepen > Live.

Mogelijkheden 'Live oproepen'

'Live oproepen' biedt je een aantal mogelijkheden:

• Iedere oproep kun je direct beoordelen. Afhankelijk van hoe je het beoordelingsmenu inricht, meet je zo bijvoorbeeld de verhouding nieuwe en bestaande klanten.
  • Bij iedere oproep kun je een gespreksnotitie maken.

Komt er een oproep binnen? Dan komt er binnen de Qooqie-app een browsernotificatie in beeld. Het is wel belangrijk dat je deze notificaties hebt geaccepteerd en dat het tabblad 'Live' openstaat.

'Live oproepen' inschakelen

Wil je gebruikmaken van 'Live oproepen'? Neem dan contact op met onze afdeling Support. Zij maken het graag voor je in orde.

Controleer of de gebruikers die met 'Live oproepen' gaan werken, toegang hebben tot 'afzender telefoonnummer'. Ga hiervoor naar Instellingen > Accountgegevens en privacy > Privacy en zorg ervoor dat deze functie bij de juiste gebruiker(s) is ingeschakeld.