Whisper

Een 'whisper' is een kort geluidsfragment dat de telefonist hoort, voordat een inkomend gesprek tot stand komt.

Drie verschillende whispers

Via Qooqie kun je drie verschillende soorten whispers laten instellen:

  • Melding Qooqie callĀ - De telefonist hoort: "Dit is een Qooqie call". Veel organisaties kiezen voor deze whisper in combinatie met oproepbeoordeling achteraf. Door deze melding weet de medewerker dat hij/zij het gesprek moet beoordelen.
  • Custom meldingĀ - Ben je als marketingbureau een partner van Qooqie? Dan kan deze melding zijn: "Dit is een call via marketingbureau X". Zo toon je aan dat de marketinginspanningen telefonisch resultaat opleveren.
  • Keuze beller - Maak je gebruik van oproepbeoordeling vooraf? Dan wordt in de whisper de keuze vermeld die de beller in het menu heeft gemaakt. Zo weet de telefonist vooraf al of het gesprek bijvoorbeeld over sales, facturatie of een klacht gaat.

Een whisper instellen

Wil je een whisper laten instellen? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon bij Qooqie. Die checkt gelijk of een whisper in je huidige telefoniestructuur mogelijk is. Een whisper kan bijvoorbeeld alleen ingesteld worden als bellers bij jouw bedrijf niet automatisch in de wachtrij worden geplaatst. Met andere woorden; een oproep mag niet automatisch aangenomen worden, voordat de whisper is afgespeeld.