HubSpot

HubSpot is een platform dat software biedt voor sales (CRM), marketing (automation) en services. Je call tracking data uit de Qooqie-app kun je ook integreren in HubSpot. Hierdoor krijg je alle lead-informatie in één systeem.

Zo werkt het

De oproepdata komt door middel van een API-koppeling als 'call activiteit' in Hubspot terecht. Je vindt deze data onder Contacts en/of Companies. De Qooqie-data wordt in HubSpot gematcht op basis van het telefoonnummer van de beller. Is dit telefoonnummer nog niet bekend? Dan wordt er automatisch een nieuw Contact of Company aangemaakt. Zo komt ook de oproepinformatie van onbekende leads in HubSpot.

De volgende data komt in HubSpot:

• Campagne (kanaal)
  • Google Ads advertentie
  • Google Ads groep
  • Google Ads zoekwoord
  • Vestiging
  • Gespreksduur
  • Datum en tijdstip

Breng de koppeling tot stand

Maakt jouw organisatie gebruik van HubSpot? Dan breng je de koppeling als volgt tot stand:

1. Ga binnen de Qooqie-app naar Integraties > Overige integraties.
  2. Klik onder HubSpot op 'Account koppelen'.
  3. Log in bij Hubspot en selecteer het juiste account
  4. Accepteer de aanvraag voor de integratie
  5. De API-koppeling met HubSpot is aangemaakt.