E-mailrapportages

Naast de live data die je in de de Qooqie call tracking applicatie kunt zien, kun je ook periodiek rapportages per e-mail laten versturen. Dit kan dagelijks, wekelijks en/of maandelijks. In deze rapportage zie je de data uit het bovenste deel van het dashboard.

E-mailrapportages instellen

E-mailrapportages stel je als volgt in:

1. Ga naar Instellingen > Rapportages.
  2. Klik op het plusje om een ontvanger toe te voegen.image-1628677441221.png
  3. Vul de gevraagde gegevens in en kies hoe vaak je een rapportages wil laten verzenden.

E-mailrapportages wijzigen en verwijderen

• Wil je een ingestelde rapportageverzending wijzigen? Dat doe je eenvoudig via Instellingen > Rapportages.
  • Je verwijdert een rapportageverzending door rechts op het minteken te klikken.image-1628683210179.png