Een bestemmingsnummer wijzigen

Een bestemmingsnummer is een origineel nummer van je organisatie. Call tracking nummers kunnen hiernaar worden doorgeschakeld. Wil je een bestemmingsnummer wijzigen? Dat doe je in de Qooqie call tracking applicatie:

1. Kijk eerst of het nieuwe nummer al in de lijst met bestemmingsnummers staat, via Instellingen > Bestemmingsnummers.
  2. Staat het nummer in de lijst? Ga dan door naar stap 3. Staat het nummer er nog niet in? Voeg deze dan toe door middel van het plusje bovenaan de pagina en klik op 'Opslaan'.
  3. Ga nu naar Instellingen > Bestemmingen.
  4. Ga naar de bestemming waarvan je het bestemmingsnummer wil wijzigen. Selecteer in het drop-downmenu het juiste bestemmingsnummer en klink linksonder op 'Oplaan'.

Heb je dit stappenplan doorlopen? Dan worden alle actieve dynamische call tracking nummers realtime doorgeschakeld naar het nieuwe bestemmingsnummer.