Swydo

Swydo is een platform waarmee je als online marketeer eenvoudig rapportages en dashboards maakt. Je call tracking data uit de Qooqie-app kun je ook integreren in Swydo. Hierdoor krijg je alle marketingdata in één systeem.

Zo werkt het

Door middel van de koppeling integreer je eenvoudig je call tracking data in Swydo. Omdat je nu alle marketingdata op één plek hebt, ben je in staat om waardevolle geautomatiseerde rapportages te maken. Ook kun je op basis van je KPI's doelen instellen in Swydo. Zo meet je de voortgang van belangrijke onderdelen van de performance van je bedrijf.

Breng de koppeling tot stand

Maakt jouw organisatie gebruik van Swydo? Dan breng je de koppeling als volgt tot stand:

1. Log in bij Swydo.
  2. Klik rechtsboven op je gebruikersnaam. en dan op 'Connections'.

3. Klik op de blauwe button 'Connect an account'.
  4. Log in de pop-up in op je Qooqie-account.

5. Klik op 'Toestaan', zodat Swydo toegang heeft tot je Qooqie-data.
  6. Is de koppeling succesvol tot stand gebracht? Dan zie je de volgende bevestiging: