Meerdere bestemmingen meten

Toen je call tracking van Qooqie implementeerde, is er automatisch een eerste bestemming aangemaakt. Hieraan is het bestemmingsnummer gekoppeld dat je hebt ingevuld tijden het aanmeldproces. Heb je verschillende vestigingen of afdelingen die door leads gebeld kunnen worden? Dan is het interessant om die splitsing ook in de call tracking data te maken. Dit doe je door in de Qooqie call tracking applicatie een nieuwe bestemming toe te voegen. Deze wordt dan automatisch aan je abonnement toegevoegd.

Nieuwe bestemming toevoegen

Een nieuwe bestemming (vestiging/afdeling) toevoegen doe je als volgt:

1. Ga in de Qooqie-app naar Instellingen > Bestemmingen.
  2. Selecteer onder 'Nieuwe bestemming toevoegen' het bedrijf waarvoor je een nieuwe bestemming wil aanmaken en vervolgens de vestiging. Er komt nu een nieuwe bestemming (wit vierkant) in beeld. Je kunt ook een kopie maken van de huidige vestiging en een ander bestemmingsnummer toevoegen. Dit doe je door middel van het icoontje linksboven.

3. Geef de nieuwe bestemming een herkenbare naam, zoals 'Vestiging Rotterdam' of 'Afdeling Sales'.
  4. Vul het bestemmingsnummer in. Dit is het originele telefoonnummer waarnaar wordt doorgeschakeld.
  5. Selecteer de gewenste uitstraling van het call tracking nummer; een landelijk 085-nummer of een regionaal nummer (bijvoorbeeld 010 of 020).
  6. Klik linksonder op 'Opslaan'.