Waarom zie ik mijn vestiging niet in Google Mijn Bedrijf?

De vestigingen in Google Mijn Bedrijf zie je alleen als je beheerdersrechten hebt voor het Google-account.

Waarom kan ik Google Ads niet koppelen aan de Qooqie-app?

Je kunt Google Ads alleen koppelen als je beheerdersrechten hebt voor het Google-account, én als op dit Google-account 'verificatie in 2 stappen' is ingesteld.

Waarom zie ik geen call tracking gebeurtenissen in Google Analytics?

Dit kan een aantal oorzaken hebben:

• Het doorsturen van gebeurtenissen is niet geactiveerd in de Qooqie-app. Dit controleer je in onze app via Integraties > Google Analytics. Zorg ervoor dat 'Google Analytics gebeurtenissen' is ingeschakeld, net als 'Gebeurtenissen voor offsite oproepen', als je ook die in Google Analytics wil hebben.
  • De UA-code klopt niet. Dit controleer je in onze app via Instellingen > Implementatie > Domeinen. Je kunt je domein opnieuw verifiëren door op 'geverifieerd (opnieuw)' te klikken. Ons systeem gebruikt automatisch de eerste UA-code die het tegenkomt. Staan er meerdere UA-codes op je website? Neem dan contact op met onze afdeling Support.
  • Er zijn filters actief in Google Analytics. Filters zorgen ervoor dat een deel van de data niet weergegeven wordt.
  • Je gebruikt Google Analytics 4. Deze versie van Analytics wordt nog niet ondersteund.

Waarom staat het script wel in Tag Manager, maar wordt mijn domein niet geverifieerd?

Voordat je je domein kunt verifiëren, moet je eerst de aangemaakte trigger publiceren.