Vrije dagen en pauzes inplannen

Een bedrijf, of een specifieke medewerker, is vaak niet op ieder moment bereikbaar. In Lead Automation kun je dit instellen. Zo zorg je ervoor dat tijdens een pauze, vrije dag, of vakantie van een medewerker, hij/zij geen Lead Automation oproepen ontvangt. Datzelfde geldt als het bedrijf, buiten de reguliere openingstijden, een dag gesloten is.  Dit doe je als volgt:

1. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Team'.
    LA - menu - team.png
  2. Zoek het juiste bestemmingsnummer en klik op het potloodje. Bestemmingsnummer wijzigen.png
  3. Vul een afwezigheidsreden in, of het om een hele dag gaat, of om een deel van de dag, en of deze afwezigheid eenmalig of terugkerend is.
    Vrije dag inplannen.png
  4. Klik op 'Opslaan'.