De widget op de website plaatsen

Om de widget op je website te plaatsen dien je het script toe te voegen aan je website. Dat kan op twee manieren:

• Handmatig via Google Tag Manager
  • Handmatig in de code van je website

Handmatig via Google Tag Manager

Je kunt het script ook handmatig via Tag Manager inregelen:

1. Maak een nieuwe custom HTML tag aan.
  2. Plak ons script in de tag. Je vindt het script in de Qooqie leads app.
  3. Maak een standaard trigger aan op alle pagina's.
  4. Publiceer de aangemaakte trigger.

Handmatig in de code van je website

Ook zonder Google Tag Manager kun je ons script op je website zetten:

1. Ga naar de broncode van je website. Kun je hier niet bij? Vraag het dan aan een developer of de beheerder van je website.
  2. Plaats ons script ná de opening body tag (<body>). Je vindt het script in de Qooqie leads app.