5. Call To Action 4

In de voorgaande stappen stelde je 'de achterkant' van Lead Automation in. In deze laatste stap is het tijd voor de voorkant: de widget die websitebezoekers te zien gaan krijgen. Die stel je als volgt in:

1. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Implementaties'.
    LA - menu - implementaties.png
  2. In het eerste tabblad geef je de implementatie een naam, selecteer je de tijdzone van de locatie waar de gesprekken worden aangenomen, en kies je de juiste schedule(s). LA - implementatie 1.png
  3. Ga nu naar het tabblad 'Widget'. Bovenaan vul je in hoe de widget technisch moet werken, en onderaan hoe hij eruit moet zien. Let op: het kopje 'Widget opmaak' bestaat uit twee tabbladen. Rechtsonder zie je vervolgens hoe de button en pop-up eruit komen te zien.LA - implementatie 2.png
  4. Heb je alles ingevuld en is de widget helemaal naar wens? Ga dan naar het laatste tabblad: 'Web integratie'. LA - implementatie 3.png
  5. Klik op de blauwe button 'Voeg domein toe' en vul de domeinnaam in.
  6. Nu ga je het script op de website plaatsen. Dit kan op twee manieren:
      • Als tag in Google Tag Manager. Kies voor 'Aangepaste HTML'.
      • In de code van je website, na de openende body tag <body>.
  7. Plaatst iemand anders het script? Klik dan op de witte button rechtsonder. Je kunt dan een e-mailadres invullen waarnaar wij de instructies sturen.
  8. Is het script geplaatst? Klik dan op de gele button 'Verifieer domein(en). Als dit gelukt is, verschijnt de tekst 'Geverifieerd' naast de domeinnaam.
  9. Klik tot slot op 'Opslaan'.

Gefeliciteerd!

Je hebt Lead Automation succesvol ingesteld.