2. Call To Action 1

Is je account aangemaakt en ben je ingelogd? Dan is de volgende stap het toevoegen van één of meer bestemmingsnummers. Een bestemmingsnummer is een telefoonnummer van je organisatie waarop je de oproepen van Lead Automation wil ontvangen. Standaard wordt het telefoonnummer wat je zojuist hebt ingevuld bij de aanmelding toegevoegd als bestemmingsnummer in het account.

Dit werkt als volgt:

1. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Team''.

2. Klik op de button 'Bestemmingsnummer toevoegen.
  3. Vul in de pop-up de gevraagde gegevens in.
  4. Wil je alvast dagen opgeven waarop dit telefoonnummer niet bereikbaar is? Ga dan naar het tweede tabblad in de pop-up: 'Vakantie/vrije dagen inplannen'.
  5. Heb je alles ingevuld? Klik dan op 'Opslaan'.
  6. Je ziet nu naast het bestemmingsnummer een rode button met de tekst 'Stuur verificatiecode'. Klik hierop.
  7. Je wordt nu gebeld op het opgegeven telefoonnummer. Als je opneemt hoor je een bandje dat een verificatiecode doorgeeft. Neem deze over in de pop-up op je scherm.

8. Staat er nu een vinkje (vinkje.png) naast het bestemmingsnummer? Dan is het nummer succesvol geverifieerd.

De verificatie van het telefoonnummer is noodzakelijk om te weten dat Lead Automation goed werkt voor jouw telefoonnummer.