1. Aan de slag!

Je staat op het punt om van start te gaan met Qooqie Leads. Doorloop eenvoudig alle stappen en binnen een kwartier staat Qooqie Leads op je website. Als je onder iedere stap op 'ga verder' klikt, ga je automatisch door naar de volgende stap.

Maak je account aan

1. Ga naar de registratiepagina.
  2. Vul de gevraagde gegevens in.
  3. Klik op 'registreren'.

Vul je kvk nummer in en de bedrijfsgegevens worden automatisch opgehaald.

Vul hier het telefoonnummer van de organisatie in en het domein waarop je de widget wilt gaan plaatsen.

Optioneel kun je support en sales medewerkers toegang verlenen tot het account, zodat zij kunnen meekijken in het account.

4. Je kunt nu inloggen in Qooqie Leads.

Let op dat je juiste bedrijfsregistratie kiest.