Google Data Studio

Google Data Studio is een tool waarmee je zelf rapporten en dashboards samenstelt. Deze data kan uit Google-systemen komen, maar ook uit externe bronnen, zoals de Qooqie call tracking applicatie.

Data Studio koppelen aan de Qooqie-app

Google Data Studio koppel je als volgt aan de Qooqie-app:

1. Ga in de de Qooqie-app naar Integraties > Overige integraties.
  2. Klik onder Google Data Studio op 'Koppelen'.
  3. Klik op de Partner Connector van Qooqie en daarna op 'Autoriseren'.

4. Selecteer het juiste account en klik op 'Autoriseren'.

5. Selecteer nogmaals je account en klik op 'Allow'.
  6. Log in op je Google-account.
  7. Selectgeer nu je Qooqie-account en zorg ervoor dat 'Rapporttemplate gebruiken voor nieuwe rapporten' aangevinkt is.

8. Klik rechtsboven op 'Verbinden'.
  9. De koppeling is gelegd. Vanaf nu kun je gebruikmaken van het Qooqie-template. Eigen templates kun je uiteraard ook gebruiken.

Tip: Zet je voor meerdere klanten call tracking in? Geef dan je rapportages een herkenbare naam, zoals 'Qooqie CT - [Klantnaam].