Dashboard - groepen

Onder het tabblad 'groepen' van het dashboard van Lead Automation vind je deels dezelfde informatie terug als onder het tabblad 'overzicht'. Het voordeel is dat je hier kunt filteren op groepen. Zo krijg je inzicht in de data van al je groepen bij elkaar, en van iedere groep afzonderlijk.

Zo kom je in het tabblad 'groepen':

  1. Klik in het menu aan de rechterkant op 'Dashboard'.
    LA - menu - dashboard.png
  2. Klik bovenin het scherm op het tabblad 'Groepen'. dashboard - groepen.png

Hieronder lees je meer over de inhoud van dit tabblad.

Filteren op bestemmingsnummer

Heb je meerdere groepen? Dan kun je bovenin, direct onder de tabbladen, kiezen voor welke groepen je de data wil zien. Dit werkt door middel van selectievakjes die je kunt aanklikken.

Oproepen totaal

Hier zie je het totaal aantal door Lead Automation gegenereerde oproepen van deze maand. Het percentage daaronder geeft de groei/krimp aan ten opzichte van vorige maand. Sta je met je muis op het aantal? Dan zie je ook het absolute aantal oproepen van vorige maand.

image-1646748205731.png

Oproepen succesvol

Dit is het aantal oproepen dat succesvol tot stand is gekomen via Lead Automation. Bij deze oproepen heeft er dus daadwerkelijk een gesprek plaatsgevonden tussen een lead en jouw organisatie. Het percentage daaronder geeft de groei/krimp aan ten opzichte van vorige maand. Sta je met je muis op het aantal? Dan zie je ook het absolute aantal succesvolle oproepen van vorige maand.

image-1646749419866.png

Reactietijd gemiddeld

De gemiddelde reactietijd is het aantal seconden dat gemiddeld zit tussen het gewenste contactmoment (direct, of een door de lead gekozen moment in de toekomst) en het daadwerkelijk tot stand komen van het gesprek. Het percentage daaronder geeft de groei/krimp aan ten opzichte van vorige maand. Sta je met je muis op de reactietijd? Dan zie je ook de gemiddelde reactietijd van vorige maand.

reactietijd.png

Gespreksduur gemiddeld

Dit is de gemiddelde tijdsduur in seconden van de oproepen van deze maand. Het percentage daaronder geeft de groei/krimp aan ten opzichte van vorige maand. Sta je met je muis op de gespreksduur? Dan zie je ook de gemiddelde gespreksduur van vorige maand.

image-1646751105796.png

Belpogingen gemiddeld

Hier zie je hoeveel belpogingen er gemiddeld nodig zijn om succesvol een verbinding tot stand te brengen.

image-1646754499828.png

Grafiek

In de grafiek zie je dezelfde informatie als erboven, maar dan visueel weergegeven. Door op de tabbladen te klikken, zie je de verschillende soorten data. De blauwe lijn gaat over deze maand, de grijze stippellijn over vorige maand.

Overzicht

Onder het kopje 'Overzicht' zie je per groep het aantal ingeplande oproepen, het aantal belpogingen en de gemiddelde reactietijd.